Izabrani novi voditelji Ureda u Vijeću studenata

Održana 74. sjednica Vijeća studenata: predloženi kandidati za Radnu skupinu za izradu Nacrta prijedloga Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama
05. 04. 2023.
Oformljena nova Radna skupina za izradu Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim udrugama
24. 04. 2023.

U petak, 31. ožujka 2023. održana je hibridna 74. sjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske na Poslovnom veleučilištu Zagreb.

Na sjednici su izabrani novi voditelji Ureda u Vijeću studenata.

Tako je od petka, 31. ožujka, Ured za IT preuzeo Tomislav Babić, student Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Ured za odnose s javnošću u mandatu 2023.-2024. preuzela je Nina Fakin, studentica komunikacija na Veleučilištu Edward Bernays. Studentica Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta Lucija Uzelac vodit će Ured za društvene aktivnosti, a studentica Veleučilišta “Lavoslav Ružička” u Vukovaru Marija Vinojčić preuzima Ured za studentski standard i kvalitetu. Ulogu voditeljice Ureda za razvoj projekata i studentske udruge preuzela je Jelena Barlek, studentica Effectus veleučilišta, dok će Maja Trečić s Veleučilišta u Karlovcu voditi Ured studentskog pravobranitelja. Marta Primorac s Rochester Institute of Technology Croatia izabrana je za voditeljicu Ureda za međunarodnu suradnju.

Uz čestitke predsjednika Vijeća Berislava Žužića, članovi te novoizabrani voditelji Ureda zajednički su zaključili sjednicu uz premisu kako će se Vijeće studenata i dalje pomoću svih svojih resursa zalagati i boriti za studentska prava, standard, kvalitetu, ispravne politike te uključivost i integritet studenata stručnih studija veleučilišta i visokih škola na prostorima Republike Hrvatske. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.