Vijeća studenata veleučilišta sudjelovalo je na otvaranju 11. sezone najvećeg studentskog IT natjecanja u izradi mobilnih, web i IoT riješenja.

Potpredsjednik vijeća Ivan Carević sudjelovao je na sjednici JASEFA
25. 03. 2023.
Predsjednik Zbora veleučilišta Damir Jugo održao sastanak s predsjednikom Vijeća studenata
25. 03. 2023.

Natjecanje se provodi u sklopu tehničkog veleučilišta Zagreb, projekt je pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, a natjecateljima su osigurane bogate nagrade.

TVZ Mobile challenge cup (TVZ Mc2) studentsko je natjecanje koje od 2013. godine organizira Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te potvrđuje uspješnost budućih programera i dizajnera s TVZ-a. Radi se o najvećem hrvatskom studentskom natjecanju u razvoju aplikacija na mobilnim platformama.

Natjecanje pruža priliku svim studentima koji žele naučiti razvijati aplikacije za sve današnje mobilne platforme da samo u nekoliko mjeseci nauče programirati, formiraju tim i aktivno rade s mentorima iz poslovne ICT zajednice na rješavanju konkretnih problema.Sudjelovanjem u natjecanju, studenti usvajaju vrijedna praktična znanja iz područja tehničkih aktivnosti što je najbolji način njihova uključivanja u proizvodni ICT sektor i uspješno natjecanje na tržištu rada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.