NOVO VODSTVO VIJEĆA STUDENATA VELEUČILIŠTA I VISOKIH ŠKOLA

[SJEDNICA U KRAPINI, SPORAZUM O SURADNJI I RADNI SASTANAK S GRADONAČELNIKOM KRAPINE]
06. 04. 2022.
SJEDNICA HRVATSKOG STUDENSKOG ZBORA U OSIJEKU
25. 03. 2023.

U prostorijama Poslovno veleučilište Zagreb održana je izborna sjednica hibridnog karaktera te je tako izabrano novo vodstvo za mandatno razdoblje 2022./2023. godine.

Za novog je predsjednika jednoglasno izabran Berislav Žužić, student 3. godine prijediplomskog studija marketinga i komunikacija Poslovnog veleučilišta Zagreb, dok su za zamjenike predsjednika izabrani Ivan Carević s Veleučilište u Šibeniku i Martina Šalić Čaleta s Visoka škola za informacijske tehnologije Zagreb.

Za tajnicu je u novome mandatu izabrana Mirjam Matkovic s Veleučilišta Ivanić-Grad.

Ovom prigodom čestitamo novom vodstvu i želimo im puno uspjeha u radu!

Novi predsjednik Berislav Žužić je izjavio: “Zahvaljujem se svim studentskim predstavnicima na ukazanom povjerenju, velika je čast a ujedno i odgovornost biti predsjednik svih studenata veleučilišta i visokih škola! Ovim putem želim se zahvaliti dosadašnjem vodstvu na čelu s Filipom Marinović, koje je radilo na poboljšanju uvjeta studiranje, te nakon niza godina uspješnog rada dao velik doprinos novom zakonu o visokom obrazovanju. Nadam se da ćemo kao novo vodstvo biti jednako uspješni i ustrajni u zagovaranju poboljšanja uvjeta studiranja u Republici Hrvatskoj!“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.