IZABRANO NOVO VODSTVO PREDSJEDNIŠTVA I VODITELJA UREDA VIJEĆA STUDENATA

Produženje roka prijava na natječaje za predsjedništvo i radna tijela Vijeća studenata do 22. studenog
08. 11. 2021.
VODSTVO VIJEĆA U HUMANITARNOJ AKCIJI
23. 12. 2021.

U petak 26. studenog 2021. na 67. sjednici Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske održanoj na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment, izabrano je novo/ staro vodstvo predsjedništva i voditelja ureda Vijeća.

Za novo predsjedništvo jednoglasno su izabrani Filip Marinović kao predsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola, Izabela Kosović kao dopredsjednica javne sekcije, Nikolina Dumbović kao dopredsjednica privatne sekcije i Ivan Carević kao tajnik Vijeća.

Predsjednik Vijeća, Filip Marinović izjavio je i sljedeće:

”Hvala svima na povjerenju, svjestan ove časti ali i odgovornosti zajedno sa svima vama koračam ka novim izazovima. Zahvalio bih se i prijašnjim predsjednicima na kontinuiranom radu. Posebno me veseli kombinacija novih i starih lica koja će kroz svoje urede dati svoj doprinos Vijeću! Zajedničkim snagama podići ćemo Vijeće na neke nove razine!”

Za voditelje ureda izabrani su Sara Žderić (voditeljica Ureda za studentski standard i kvalitetu), Marko Božiček (voditelj Ureda za IT), Darko Marković (Pravobranitelj Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske), Matej Vukić (voditelj Ureda za društvene aktivnosti), Mia Franić (voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju), Monica Rogić (voditeljica Ureda za studentske udruge i projekte) i Maja Marić (voditeljica Ureda za odnose s javnošću).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.