Održan sastanak s predstavnicima inicijative 300=300

Održana sjednica Vijeća studenata u Šibeniku
07. 06. 2020.
Članovi Vijeća studenata pratili online European Youth Event
10. 06. 2020.

Održan je sastanak s predstavnicima “Inicijative 300=300” s ciljem uspostave dvosmjerne komunikacije i razmjene međusobnih stajališta na temu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira i Odluke Ustavnog suda.

Predsjednik Vijeća studenata Ivan Pnjak o ostvarenom dijalogu:

“Proteklih mjeseci Vijeće studenata je uz redovne aktivnosti intenzivno radilo na internoj komunikaciji, informiranju i tematskim raspravama sa svim aktivnim predstavnicima studentskih zborova i udruga u svome sastavu. Pojavom i zavidnim širenjem Inicijative 300=300 i shodno prirodi pitanja s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom, pobrinuli smo se kako bi u kratkom roku ostvarili konstruktivan dijalog što smo, mogu reći i uspjeli. Ispred Vijeća studenata, i u moje osobno ime, dajemo punu podršku krajnjem cilju inicijative. 

“Nastavit ćemo intenzivnu komunikaciju i razmjenu osnovnih informacija od ključne važnosti. Pozdravljam napore organizatora i razumijem poriv za inicijativom u potpunosti. Mi mladi se trebamo boriti za jednaka prava”, zaključio je predsjednik Vijeća studenata poslije sastanka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.