Najava projekta “Blog Vijeća studenata”

Predsjednik sudjelovao na konferenciji „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv – informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“ Savjeta mladih Vlade RH
15. 03. 2020.
“U tih par mjeseci bili su zajedno kao jedan”: iskustva s Hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije
29. 04. 2020.

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola u travnju 2020. pokreće “Blog Vijeća studenata” kojim želi istaknuti studente veleučilišta i visokih škola u Hrvatskoj te promicati stvaralaštvo, kreativnost i proaktivnost na razne dnevne, društvene i posebice visokoobrazovne teme.

Studenti stručnih studija nisu “samo” studenti, oni su buduće medicinske sestre i tehničari; fizioterapeuti i zdravstveni stručnjaci; poslovni, marketinški i turistički stručnjaci; programeri i još nebrojno mnogo toga, ali i pobjednici mnogih stručnih i znanstvenih natjecanja, pjevači, modeli koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske – od Pakraca, Gospića i Vukovara pa sve do Rijeke, Splita i Zagreba.

Upravo ovim blogom želimo istaknutini njihovu različitost, spobnosti i multidiscipliranost te pisanom riječi promovirati i pozicionirati njihovu izrazito važnu ulogu u društvu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.