Predsjednik sudjelovao na konferenciji „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv – informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“ Savjeta mladih Vlade RH

Sjednica Vijeća studenata u organizaciji Veleučilišta “Slavonski Brod”
08. 03. 2020.
Najava projekta “Blog Vijeća studenata”
29. 04. 2020.

Kako bi tijekom predsjedanja što većem broju mladih iz različitih dijelova Hrvatske omogućili uključivanje u aktivnosti vezanih uz područje mladih, Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske organizirao je konferenciju „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv – informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“ na kojoj je bio cilj čuti razmišljanja mladih iz različitih dijelova Hrvatske o tome kako poboljšati Dijalog EU-a s mladima i osigurati još veće uključivanje mladih.
Konferencija je održana 11. ožujka na kojoj se u vidu moderiranih dijaloga istaknule teme “Stvaranje kvalitetnijih mogućnosti za mlade” i “Poticajno društveno okruženje za samoostvarenje i osamostaljivanje mladih” te je konferencija privedena kraju uz otvorenu raspravu na temu “Kako unaprijediti Dijalog EU-a s mladima kako bi postao uključiviji i vidljiviji?” 👀 .

Sudjelovanje predstavnika ministarstava kao i Savjeta za mlade vlade RH obogatilo je program, dok je ispred Vijeća studenata prisustvovao predsjednik Vijeća, Ivan Pnjak. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.