Vijeće studenata prijatelj je 2. PRpitch konferencije 2019.

Prethodni predsjednici Vijeća studenata Karlo Kolesar i Dora Miketek izabrani u vodstvo Europskih demokratskih studenata
13. 08. 2019.
Raspisani natječaji za voditelje radnih tijela, Tajnika i Predsjednika Vijeća studenata veleučilšta i visokih škola Republike Hrvatske
11. 10. 2019.

OVOGODIŠNJE
#PRILIKE ZA #PROMOCIJU I #PREZENTACIJU

Komunikacija po našoj mjeri

Studenti odnosa s javnošću i srodnih studija otkrivaju kako njihova generacija komunicira i kako se s njom treba komunicirati. Promisli, održi prezentaciju  i osvoji 2.000 kuna.

Do četvrtka 26. rujna 2019. pripremi prezentaciju o komunikaciji svoje generacije, pošalji je na e-adresu info@prglas.com i osvoji nagradu Zagrebačke banke u iznosu od 2.000,00 kuna.

Prezentacija treba imati između 5 i 15 stranica te biti temelj za izlaganje na konferenciji PRpitch u četvrtak 3. listopada 2019. u 14.40 sati u hotelu The Westin Zagreb.

Član žirija (ocjenjivačkog suda) je i naš dugogodišnji PR menadžer Ivan Biošić, a koji je povodom natječaja istaknuto da je važno uz temu istaknuti i svoje vještine.

“Ovo je jedinstvena prilika za sve studente da istaknu svoje vještine, znanja i trud ispred mnogih stručnjaka iz žirija te svih prisutnih te osvoje vrijedne nagrade. I sam, kao mlada osoba u struci, naglašavam kako su ovakve prilike izrazito bitne za razvoj karijera i prepoznavanja u struci. Ovom prilikom još jednom pozivam kolege studente da se prijave i iskoriste izvrsnu PRiliku!”

Ivan Biošić, PR menadžer @vijecestudenata i član žirija

Izlaganje treba trajati do 8 minuta. Student može imati jednu ili splet tema. Može, primjerice, otkriti koje su popularne društvene mreže, kako influenceri privlače „lajkove“, zašto emotikoni u porukama istiskuju pisanu riječ, slušaju li se podcasti i srodne teme. Izbor je na tebi, a koji će studenti izlagati na konferenciji i ući u uži izbor za osvajanje nagrade, odlučit će na temelju prezentacija ocjenjivački sud PRpitcha do ponedjeljka 30. rujna 2019. Izlagati mogu pojedinci ili grupe, ovisi o vama.

Više na linku: http://www.prglas.com/prpitch/#prilike

Čekamo te!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.