Vijeće veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske -pokrovitelj Svečane 50. sjednice

Hrvatska udruga poslodavaca prijatelj je događaja Svečane 50. sjednice
06. 05. 2019.
Addiko Bank Hrvatska jedan je od glavnih pokrovitelja Svečane 50. sjednice
09. 05. 2019.

Veliko hvala našem krovnom tijelu Vijeću veleučilišta i visokih škola RH na pokroviteljstvu Svečane 50. sjednice Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske.

Ispred Vijeća veleučilišta i visokih škola na panel raspravi “Važnost stručne prakse u pripremi za tržište rada” sudjelovati će dekan Edward Bernays University Collegea doc. dr. sc. Damir Jugo, uz četiri panelista iz javnog, neprofitnog i korporativnog sektora.

U travnju 2002. godine osnovana je Zajednica visokih škola, s ciljem promicanja zajedničkih interesa visokih škola, kao i uklapanja stručnih studija u Hrvatskoj u trendove i standarde razvoja stručnih studija na razini Europe, uz osiguravanje mogućnosti uzajamne mobilnosti studenata i međusobnog priznavanja stručnog statusa.

U listopadu 2003. godine sukladno novom Zakonu o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, Zajednica mijenja ime u Vijeće veleučilišta i visokih škola. Funkciju prvog predsjednika Vijeća obnašao je prof. dr. sc. Mladen Havelka, dekan Zdravstvenog veleučilišta, a dužnost trenutnog predsjednika obnaša dekan Veleučilišta VERN’ u Zagrebu, prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila. Vijeće danas broji skoro 40 članica!

Više informacija o krovnom tijelu veleučilišta i visokih škola možete pronaći na poveznici: www.azvo.hr/hr/vvivs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.