Hrvatska udruga poslodavaca prijatelj je događaja Svečane 50. sjednice

Ministrica Blaženka Divjak: „Održavanje ove sjednice od velikog je značenja, kao kvalitetnog motivatora, za okupljanje sudionika visokoobrazovnog sustava na svim razinama“
03. 05. 2019.
Vijeće veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske -pokrovitelj Svečane 50. sjednice
08. 05. 2019.

Hrvatska udruga poslodavaca prijatelj je događaja Svečane 50. sjednice Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, a čija će direktorica granskih udruga Jasminka Martinović sudjelovati na panel raspravi „Važnost stručne prakse u pripremi za tržište rada“.

U službi predstavnika poslodavaca na panel raspravi “Važnost stručne prakse u pripremi za tržište rada” sudjelovati će i direktorica granskih udruga Hrvatske udruge poslodavaca Jasminka Martinović, uz druge predstavnike iz neprofitnog, političkog i korporativnog sektora.

Hrvatska udruga poslodavaca osnovana je 1993. godine kao dobrovoljna, neprofitna i neovisna udruga poslodavaca koja štiti i promiče prava i interese svojih članova. Utemeljena je na principu dobrovoljnog članstva i na načelima demokratskog zastupanja i očitovanja volje njezinih članova, udruga promiče poduzetnički duh i poduzetnička prava i slobode.  

HUP je snažan i neovisan glas poslodavaca i poduzetnika. Osnivanjem regionalnih ureda u Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu organizirana je snažna mreža poduzetnika koja pokriva sve županije.
Od 2012. godine HUP je sjedište UN inicijative Global Compact Hrvatska, pomičući tako princip društveno odgovornog poslovanja među svojim članovima.

Više informacija o najvećem udruženju poslodavaca u Hrvatskoj možete pronaći na poveznici: https://www.hup.hr/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.