Institut za razvoj obrazovanja jedan je od prijatelja Svečane 50. sjednice

Hrvatska gospodarska komora jedan je od glavnih pokrovitelja Svečane 50. sjednice
30. 04. 2019.
Ministrica Blaženka Divjak: „Održavanje ove sjednice od velikog je značenja, kao kvalitetnog motivatora, za okupljanje sudionika visokoobrazovnog sustava na svim razinama“
03. 05. 2019.

Jedan od istaknutih prijatelja događaja Svečane 50. sjednice Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske je Institut za razvoj obrazovanja, uime kojeg će voditeljica razvoja politika visokog obrazovanja IRO-a Jasenka Begić održati predavanje na temu „Društveno korisno učenje i visoko obrazovanje“.

Institut za razvoj obrazovanja se zalaže za sustav visokog obrazovanja koji će osiguravati jednake obrazovne mogućnosti, voditi se načelom osiguranja kvalitete, promicati međunarodnu suradnju, poticati cjeloživotno učenje te odgovarati potrebama pojedinca i društva.

IRO doprinosi razvoju politika visokog obrazovanja, pruža stručnu podršku institucijama, spaja domaće i međunarodne stručnjake te omogućava ostvarivanje obrazovnih ciljeva pojedincima u Hrvatskoj i regiji. Kako bi sve navedeno postigli, provode razne projekte i tako omogućavaju razvitak društva i pojedinaca u resoru obrazovanja.

Više informacija o djelovanju Instituta za razvoj obrazovanja i edukacijama koje pruža možete pronaći na poveznici: www.iro.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.