Najava Svečane 50. sjednice Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske

Studenti veleučilišta i visokih škola sudjelovali u serijalu Hrvatskog radija „Eurotribina – perspektive i izazovi“
07. 01. 2019.
“Želimo obilježiti uspjehe koje smo postigli s ciljem unapređenja statusa studenta stručnih studija”
27. 04. 2019.

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske 13. svibnja 2019.godine organizira Svečanu 50. sjednicu koja će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori (Rooseveltov trg 2, 10 000 Zagreb) s početkom u 10 sati. Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske je studentsko tijelo koje predstavlja više od 45 tisuća studenata stručnih studija u sustavu visokog obrazovanja.

Svečana 50.sjednica je događaj na kojem će se okupiti oko 150 sudionika visokoobrazovnog sustava na raznim razinama, od studenata i dekana visokoobrazovnih institucija, do predstavnika kreatora politika visokog obrazovanja, dionika Vijeća iz javnog sektora, predstavnika poslodavaca te neprofitnih organizacija. Trenutno je događaj pod pokroviteljstvom Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske i Hrvatske gospodarske komore, a podržavaju ga i Hrvatska udruga poslodavaca te Institut za razvoj obrazovanja. Upravo raznolikost prisutnih javnosti i dionika te raznovrsnost sektora iz kojih dolaze vidimo kao priliku za jačanje suradnji u resoru obrazovanja i realnom poslovnom sektoru.

Više informacija o Svečanoj 50. sjednici će biti uskoro dostupno na društvenim mrežama i mrežnim stranicama Vijeća studenata. Članovi, alumniji i vodstvo Vijeća studenata su primili pozive na sjednicu, program i poveznicu za prijavu za prisustvovanje na Sjednici. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.