Edward Bernays University College otvorio nagradni natječaj u kojem možete osvojiti jednogodišnju školarinu za studij turizma ili komunikacija

Sajam stipendija i visokog obrazovanja Instituta za razvoj obrazovanja
12. 10. 2018.
Raspisani natječaji za voditelje radnih tijela, Tajnika i Predsjednika Vijeća studenata veleučilšta i visokih škola Republike Hrvatske
16. 10. 2018.

Partneri natječaja su Uber, kazalište Komedija i SOKRAT Škola stranih jezika

Od 14. do 29. listopada 2018. traje nagradni natječaj koji će jednom budućem Bernaysovcu ili Bernaysovki donijeti jednogodišnju školarinu za studij na Edward Bernays University Collegeu, besplatan prijevoz Uberom u vrijednosti 200 kn mjesečno tijekom cijele godine, uživanje u kazališnim predstavama Komedije i tečaj stranog jezika po izboru u Sokratu. Sudjelovanjem u natječaju #NaBernaysuMOGUVIŠE najbolji kandidat ili kandidatkinja postat će novi student, odnosno studentica, turizma ili komunikacija na Bernaysu.

Do Bernaysa i Komedije Uberom, a strani jezik više neće bit problem!

„Studiram, besplatno se vozim Uberom, u Komediji uživam u predstavama i u Sokratu učim strane jezike!“ krilatica je ovogodišnjeg nagradnog natječaja Bernaysa i partnera. Prvi krug natječaja odvija se na Instagram profilu Bernaysa, dok u drugom krugu kandidati pred stručnim žirijem moraju pokazati zašto baš oni #MOGUVIŠE.

Naravno da želim sve nagrade… od kud početi?

U prvom krugu natječaja je potrebno odgovarati na pitanja koja će biti objavljena u InstaStoryjima na Instagram profilu Bernaysa. Pitanja su vezana uz aktivnosti na Bernaysu i partnere novog Bernaysovog natječaja, a odgovori se kriju na društvenim mrežama i web stranici Bernaysa te na web stranicama partnera natječaja. Za ulazak u drugi krug natječaja potrebno je odgovoriti točno na najmanje četiri pitanja iz prvog kruga.

I, kako do školarine na Bernaysu, vožnje Uberom i učenja jezika u SOKRATU?

Sudionike natječaja u drugom krugu očekuje motivacijski razgovor, gdje će pred stručnim žirijem moći objasniti kolika je njihova motivacija za studiranjem na Bernaysu, zašto baš oni #MOGUVIŠE i na koji način će to postići na Bernaysu.

Svi dobivaju!

Nitko iz ovog natječaja ne odlazi praznih ruku. Tako će drugoplasirani i trećeplasirani ostvariti popust na jednogodišnju školarinu u iznosu od 50 posto, finalisti ostvaruju popust pri upisu u visini 3500 kn, a ostali sudionici natječaja imaju pravo na popust u iznosu od 1000 kuna. Upisom na Bernays sudionici natječaja također ostvaruju pravo na popust za jednogodišnji tečaj stranog jezika po izboru u Sokratu od čak 40 posto.

O Edward Bernays University Collegeu

Edward Bernays University College jedinstveno je visoko učilište koje izvodi najinovativnije studijske programe iz komunikacija i turizma u ovom dijelu Europe. Predavači na Bernaysu vodeći su inozemni i domaći stručnjaci iz znanosti, ali i prakse te time, tijekom studija, studentima Bernaysa pružaju integriran pristup teorije i prakse. Bernays je trostruko nagrađivani Superbrands te je, u 2018. godini, proglašen najboljom privatnom visokoobrazovnom institucijom u regiji.

Svim sudionicima natječaja želimo mnogo sreće i uspjeha – pokaži zašto baš ti #možešviše!

Za više informacija o nagradnom natječaju posjetite web stranicu Bernaysa te Instagram profil Bernaysa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.