Članica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske postala je veleučilište

41. sjednicu Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske ugostilo je Veleučilište u Rijeci
16. 05. 2018.
Sajam stipendija i visokog obrazovanja Instituta za razvoj obrazovanja
12. 10. 2018.

Na sjednici koja je održana 25. svibnja 2018. godine na Veleučilištu VERN’, predsjedništvu i članovima vodstva Branimir Pušetić, predsjednik Studentskog zbora, odnedavno, Poslovnog veleučilišta Zagreb službeno je priopćio da je Visoka poslovna škola Zagreb (VPŠZ) izrasla u Poslovno veleučilište Zagreb (PVZG) te da su za svoj novi identitet dobili Superbrands nagradu.

“Drago mi je što smo ovu sjednicu proslavili rast Visoke poslovne škole Zagreb u poslovno veleučilište Zagreb, posebno jer je to nakon Veleučilišta u Bjelovaru već druga sastavnica našeg Vijeća koja je proširila svoje kapacitete unutar posljednjih godinu dana. Ovakvim primjerima dokazujemo potrebu i ulogu veleučilišta i visokih škola u Republici Hrvatskoj, a upravo će novo Poslovno veleučilište u Zagrebu s pojedinim studijima u Sesvetama ponuditi kvalitetno akademsko obrazovanje budućim studentima, kolegama i kolegicama, koji svoju karijeru odluče graditi u smjeru programa i zanimanja koje PVZG izvodi.”, rekla je predsjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske Dora Miketek i time uputila čestitke kolegama.

Nakon deset godina aktivnog rada Visoka poslovna škola Zagreb je, otvaranjem novih studijskih programa, stekla uvjete da postane prvo Poslovno veleučilište u vlasništvu Grada Zagreba. Poslovno veleučilište Zagreb, u svom programu nudi mogućnost studiranja na sljedećim studijima: stručni studij Marketinga i komunikacija, stručni studij Menadžmenta i produkcije u kulturi, stručni studij Upravljanje opskrbnim lancima (Gospodarska logistika). Od ove akademske godine Poslovno veleučilište Zagreb dodatno nudi mogućnost studiranja dijela svojih studijskih programa i u Sesvetama, gdje budući studenti imaju priliku upisati studij Marketinga i komunikacija ili studij Gospodarske logistike.

“Nedvojbeno, koristim ovu priliku kako bih čestitao Poslovnom veleučilištu Zagreb na rastu. Ono što želim pohvaliti jest svježi i jednostavan vizualni identitet, sada novog, veleučilišta i inovativan način komunikacije s javnošću. Brendiranje u visokom obrazovanju zahtijeva velike napore, a kako su s time na novom PVZG izvrsno započeli najbolje dokazuje Superbrands nagrada koju su dobili. Čestitam PVZG na rastu, a posebice na Superbrands nagradi koja je pravi dokaz diferencijacije, emocije i kvalitete!”, pohvalio je PVZG voditelj Ureda za odnose s javnošću Vijeća studenata Ivan Biošić.

“PVZG će nastaviti raditi na unapređivanju studijskih program te uspostavljanju i jačanju čvrste pozicije na akademskom tržištu.”, za kraj je naglasio Branimir Pušetić, predsjednik Studentskog zbora PVZG.

Sljedeća sjednica Vijeća studenata VIVŠ RH će se održati posljednjeg petka u lipnju, 29. lipnja 2018. na Poslovnom veleučilištu Zagreb kako bi proslavili napredak i prigodno se podružili. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.