Izabrano novo vodstvo za 35 000 studenata državnih i privatnih veleučilišta i visokih škola

Natječaj za voditelje Ureda Vijeća studenata VIVŠ
02. 11. 2015.

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola na jučerašnjoj 24. sjednici dala je povjerenje novom/starom predsjedništvu kojega čine čine predsjednik Karlo Kolesar (Veleučilište VERN), zamjenici Alen Softić (Veleučilište u Rijeci) i Mihal Jacić (Visoka škola za informacijske tehnologije u Zagrebu) te tajnik Tomislav Hubak (Veleučilišta Velika Gorica).

Predstavničko tijelo 35 000 studenata državnih i privatnih veleučilišta i visokih škola RH dobilo je novo/staro vodstvo na sjednici održanoj u subotu 24.10.2015 na veleučilištu Vern.

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast što su mom timu i meni kolege ponovno ukazali povjerenje. Nastavljamo s velikim projektima, dosadašnjih dobrih rezultata i rada Vijeća, i nadam se kako ćemo se s budućom Vladom RH, koja će uskoro biti izabrana, kvalitetno surađivati.“ – naglasio je predsjednik Vijeća, Karlo Kolesar.

Povjerenje za novi mandat predsjedništvo je dobio sa 16 glasova podrške nakon velikih uspjeha ostvarenih u prošlom mandatu.

Ponovno su raspisani izbori za voditelje Ureda Vijeća kako bi se potaklo što više studenata da se aktivno uključe u rad Vijeća te se daljnje kandidature očekuju u narednih mjesec dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.